My fanpage

niedziela, 26 kwietnia 2020

Drobny upominek

馃嚞馃嚙 Hi everyone. I would like to show you today the little gift you can make for someone close to your heart.It's a fridge magnet with little notepad to leave short message or make a shopping list, little gadget useful in every house . I got inspired from tutorial made by Asia Szulik , but I did mine on mdf  heart base  thinking about Mother's Day gift.
馃嚨馃嚤 Cze艣膰 kochani . Chcia艂bym Wam pokaza膰 dzisiaj taki drobny upominek , kt贸ry mo偶na zrobi膰 dla kogo艣 nam bliskiego naszemu servo. To jest magnes na lod贸wk臋 z ma艂ym notatnikiem, kt贸ry mo偶na u偶y膰 do zostawienia  kr贸tkiej wiadomo艣ci  b膮d藕 zrobienie listy zakup贸w,  taki ma艂y  gad偶et przydatny w ka偶dym domu. Zainspirowa艂am si臋 tutorialem Asi Szulim, tylko 偶e m贸j  wykona艂am na bazie mdf w kszta艂cie serca my艣l膮c o nadchodz膮cym  dniu matki .

馃嚞馃嚙On the base with pink paper from ScrapAndMe - Celebration rouge, then I added structure paste using some stencils with flowers
馃嚨馃嚤Na baze u偶y艂am papiery z kolekcji ScrapAndMe - Celebration Rouge , nast臋pnie na艂o偶ylam przez  mask臋 z wzrokiem kwiat贸w

馃嚞馃嚙I left base  to dry and in meantime I preper base for notepad made from piece of beermat  , cover with paper , on the back i added ribbon to hold a pen.
馃嚨馃嚤Baz臋 zostawi艂am do wyschni臋cia  i przygotowalam baz臋 na karteczki z kawa艂ka beermaty , pokrytej  papierem a  z ty艂u doda艂am kawa艂ek wst膮偶ki  na d艂ugopis.

馃嚞馃嚙 When structure paste was dry I apply a bit pink Pearlised paint , then I decorated with my handmade foamiran flowers .
馃嚨馃嚤Kiedy pasta strukturalna by艂o juz sucha na艂o偶y艂am troszke r贸偶owej per艂owej farby i udekorowa艂am ca艂osc moimi kwiatkami  z foamiranu.


Tak si臋  prezentuje na lod贸wce

Prac臋  zg艂aszam na wyzwanie  ScrapAndMe  - Kwiaty , oto link :
https://blogscrapandme.blogspot.com/2020/04/wyzwanie-67-kwiatychallenge-76-flowers.html?m=1

I banerek:

馃嚞馃嚙 Thank you for visiting my blog
馃嚨馃嚤Dzi臋kuje za odwiedziny

3 komentarze:

  1. Super :) Dzi臋kujemy za udzia艂 w wyzwaniu "ScrapAndMe" Pozdrawiam:)Ines DT

    OdpowiedzUsu艅
  2. 艢wietny projekt! dzi臋kuj臋 za udzia艂 w wyzwaniu ScrapAndMe - DT Ajgacia

    OdpowiedzUsu艅